Adres
Elsstraat 23, 6191JW Beek
Nederland
Contact
info@falchi.agency
+31(0)6 301 280 69

PixoGroup heet vanaf nu Falchi Agency!

In deze vreemde tijd is het belangrijk om jezelf te blijven onderscheiden, ontwikkelen en een professioneel beeld van je onderneming neer te zetten. De afgelopen tijd ben ik teruggegaan naar de kern van het bedrijf PixoGroup en ben ik opnieuw gaan nadenken over de missie en visie. Wat wil ik uitstralen en waarmee wil ik mezelf onderscheiden? 

In dit onderzoek ben ik tot de conclusie gekomen dat mijn relaties het fijn vinden om in direct contact te staan met hun projectmanager. Een persoonlijke band, waarbij het niet voelt alsof er een grote firma achter zit. Terug naar de basis, terug naar toen ik ooit begon, maar dan met een nieuwe naam: mijn eigen naam. Een naam wat uiteindelijk ook een merk moet worden wat staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en vakmanschap zoals je dat van mij gewend bent. Een merk wat herkenbaar en aanspreekbaar is én een merk waarbij ik de komende jaren flink mee hoop uit te breiden met gepassioneerde, creatieve en gedreven young-talents die de waarden van Falchi Agency nastreven.

Met heel veel trots en nieuwe energie gaan wij vanaf nu onder deze nieuwe naam verder! Hopelijk tot snel bij Falchi Agency.